Phil Collins – Going Back

Všichni fanoušci Phila Collinse se mohou těšit na nové album, které vyjde letos v září. Prvním oficiálním singlem nového alba s názvem Going Back bude skladba (Love Is Like A) Heatware, informoval agenturu Mediafax Michal Máka z vydavatelství Supraphon.

První studiové album po osmi letech s názvem Going Back je poprvé v kariéře Phila Collinse věnované jiným autorům. „Moje představa byla nepřinášet do těchto písní něco nového, ale spíš zkusit znovu vyvolat zvuk a pocity, které jsme zažíval, když jsem tyhle fantastické věci slyšel poprvé“, řekl Phil Collins o své nové desce.

Kromě klasické 1CD verze s 18 písněmi, vyjde také jako 2CD s 8 bonusy navíc. Dále bude k dostání také jako vinyl a speciální sběratelská verze. U příležitosti vydání alba Going Back odehraje Phil Collins v září v New Yorku několik koncertů s názvem Up Close and Personál: Phil Collins Plays Motown & 60s Soul, kde představí písně z nového alba. Na pódiu ho doprovodí 18 hudebníků a vokalistů.

Na albu Going Back se mimo jiné objeví písně jako Going To A Go-Go od Smokey Robinson & The Miracles, Love Is Here od The Supremes nebo The Me In Your Arms od Kim Westonové.

Nevím jak vy, ale já mám zase o jeden důvod navíc, proč se na těšit na září.

Zdroj: MEDIAFAX


2 komentářů u “Phil Collins – Going Back”

  1. Anna

    Phil je moje krevní skupina 🙂 Na to album jsem moc zvědavá. Už vím, co budu chtít k narozeninám.

  2. Petr

    Phila poslouchám od té doby, co jsem se jednou ráno proudil se strašnout náladou.. Pustil jsem rádio a tam hráli Phila, až neuvěřitelně mi zvedl náladu. Od té doby je Phil Collins můj oblíbenec 🙂

Napsat komentář

(*) = povinné pole

(číslicí) (*)