FC Barcelona – FC Viktoria Plzeň

Kdo včera viděl fotbalové představení plzeňské Viktorie na milánském San Siro musí být pěkně natěšený i na duel s Barcelonou. No a není divu. To bude fotbalový svátek nejen pro plzeňské fanoušky.

Viktoria Plzeň sehrála s AC Milán velmi pěkné utkání a za konečné skóre 2:0 se jistě nemusí stydět. Nebudu zde spekulovat, jaký by mělo utkání průběh, kdyby se Marek Bakoš gólově prosadil již ve třetí minutě utkání, kdy jeho střelu gólman Abbiati vyrazil konečky prstů na rohový kop. Na druhé straně měli milánští také velké šance a poločasové skóre 0:0 zůstalo jen díky skvělým zákrokům Marka Čecha.

Druhou půli negativně ovlivnila přísná (možná i nespravedlivá) penalta po ruce Mariána Čišovského, kterou Zlatan Ibrahimovič bezpečně proměnil v úvodní gól. Následně Plzeň hru mírně otevřela a inkasovala podruhé… Na výkonu Plzně mě snad jen trochu mrzí, že vyšli střelecky na prázdno, zejména pokud si vybavím tutovou šanci Pavla Horvátha. Nicméně se mi jejich hra líbila a smekám.

FC Barcelona

Osobně jsem Plzni věřil, že v Miláně gól vstřelí, i když Italové hrají hodně defenzivně. Nyní je mé očekávání směrováno na duel s Barcelonou, která je na tom s defenzívou v úvodu sezóny o něco hůře. Viktorie určitě bude hrát útočně, jinak to snad ani neumí. Proto pokud bude hezký kurz, tak si i vsadím na to, že Plzeň dá na Nou Campu Barceloně minimálně jeden gól!

FC Viktoria Plzeň

Co si myslíte vy? Bude Plzeň v Barceloně skórovat? Bude Nou Camp vyprodaný? Kdo si po utkání vymění dres s Messim? Otázek je na mnoho, odpovědi se dozvíme ve středu 19.10. Už teď se moc těším!


2 komentářů u “FC Barcelona – FC Viktoria Plzeň”

  1. Kuba

    Kdo viděl včera i domácí odvetu v Edenu, tak musí uznat, že ta červená karta zápas zkazila. Fotbal by se měl hrát pro lidi! Červená karta by se měla dávat jen v nejnutnějších případech a to faul Čišovského nebyl.. Penalta to byla jasná, to je bez debat, ale karta by stačila žlutá! Nechápu, proč takhle nesmyslně a zbytečně rozhodčí kazí pěkný zápas.. Barceloně se takovým způsobem přece nemusí pomáhat, pravděpodobně by vyhrála i bez penalty a červené karty, a viděli bychom mnohem hezčí fotbal. Je to škoda…

  2. Falcao

    To je paráda si po 3 letech zavzpomínat na večery s Plzní v Lize Mistrů 🙂 Otázka je, kdy se něco takového bude opakovat… Momentálně na to Plzeň nemá a Sparta je docela statická – ta EL jí sluší, v LM bych jim moc nevěřil…

Napsat komentář

(*) = povinné pole

(číslicí) (*)