Bude Tomáš Hertl budoucí hokejovou superstar?

Dnešní zprávy z NHL zaznamenal asi každý, i ten, kdo se o hokej příliš nezajímá. V dnešním nočním zápase San Jose Sharks proti New York Rangers vstřelil totiž náš 19ti letý nadějný talent Tomáš Hertl hned 4 branky. Tomáš zažívá svou premiérovou sezónu v NHL a po 3 odehraných kolech má na kontě již 6 vstřelených gólů a vede tak tabulku střelců NHL. Se sedmi body vévodí také tabulce kanadského bodování.

Tomáš si tak nemohl přát lepší start do sezóny. V tomto ohledu předčil například také Jaromíra Jágra, lepší start v NHL neměl ani legendární Waine Gretzky. Nabízí se tak otázka: Stane se Tomáš Hertl světovou hokejovou superstar a nahradí na pozici nejlepšího českého hokejisty Jardu Jágra? Přeji mu to! I když mám stále v paměti jeho „dezerci“ ze Slávie. Ale jak se ukazuje, co by dělal v české Extralize, když může sázet parádní góly v NHL.

Tomáš Hertl a jeho parádní gól proti New York Rangers

Tomášovi v noci nestačil hattrick, góly dal hned čtyři. A ten poslední stojí vážně za zhlédnutí. Jde o efektní blafák zakončený pod víko. Bezmocný brankář se může jen červenat.


2 komentářů u “Bude Tomáš Hertl budoucí hokejovou superstar?”

  1. OLB

    Škoda že se zranil a nemohl jet na olympiádu. Ale je mladý a příště v Jižní Koreji mu to snad vyjde!

  2. Majkl

    Gól proti Rangers byl neskutečná lahůdka a dokonce jsem našel žebříček, kde je mezi deseti nejlepšími góly http://jentop10.cz/10-nejlepsich-golu-historie-nhl/3/ ale takové hodnocení je asi dost subjektivní

Napsat komentář

(*) = povinné pole

(číslicí) (*)